Beursinformatie

Mineralxpo || 16 & 17 december 2023

Opbouwtijden
Vrijdag 15 december14:00 - 20:00 uur
Zaterdag 16 december07:00 - 09:45 uur
Zondag 17 december08:00 - 09:45 uur
Beurstijden voor publiek
Zaterdag 16 december10:00 - 17:00 uur
Zondag 17 december10:00 - 17:00 uur
Afbouwtijden
Zaterdag 16 december17:00 - 18:00 uur
Zondag 17 december17:00 - 20:00 uur

Laden en Lossen

Laden en lossen kan op vrijdag, zaterdag en zondag via het parkeerterrein aan Middenweg 62 te Zaandam. Op zaterdag- en zondagochtend kan de auto niet op dit parkeerterrein blijven staan, na het lossen dien je de auto direct van dit terrein weg te halen. Je betaalt daarom bij inrijden een contante borgsom van € 50,-. Je betaalt  per voertuig borg. Hiervoor ontvang je een borgkaart van de parkeermedewerker. Je krijgt deze borg uitsluitend terug wanneer je vóór 10:00 uur het laad- en losterrein verlaat en tegen inlevering van de ontvangen borgkaart. Let op: meld je bij het afrijden bij de borgmedewerker om direct de borg terug te krijgen. Rijd je later dan 10:00 uur van het parkeerterrein af of ben je de borgkaart verloren dan ben je helaas je borg kwijt. Het is niet mogelijk om na 10:00 uur de borg nog terug te krijgen.

Om oponthoud bij het laad- en losterrein te voorkomen verzoeken wij je de contante gepaste borgsom van € 50,- gereed te hebben. Daarnaast verzoeken wij je om op en af te rijden via de daarvoor bestemde in- en uitritten.

Parkeren exposanten

Na het laden en lossen op zaterdag en zondag dient de auto van het parkeerterrein aan Middenweg 62 verwijderd te worden. Exposanten kunnen de auto gratis parkeren op het Verdedigingspark, zie onderstaande afbeelding. Dit ligt op enkele minuten lopen vanaf Taets Zaandam. Let op: vanuit Taets hebben wij het verzoek gekregen om de aangegeven route op onderstaande kaart te volgen om het Verdedigingspark te bereiken, in verband met overlast voor omwonenden. 

 


geen auto's in de beurshal

Bij Taets is het verboden om met auto’s naar binnen te rijden in de beurshal. Aanhangers mogen afgekoppeld met de hand de beurshal in gereden worden in overleg met de beursorganisatie. Deze kunnen niet in de beurshal blijven staan en dienen na het lossen direct naar buiten gereden te worden. 


Rolcontainers

Op vrijdag, zaterdag en zondag is er een beperkt aantal rolcontainers beschikbaar om te gebruiken voor het in- en uitladen van jouw goederen. Wij verzoeken je vriendelijk de rolcontainer na gebruik weer buiten terug te zetten. De rolcontainers mogen tijdens openingstijden van de beurs niet in de beurshal blijven staan.
Let op: er is een beperkt aantal rolcontainers beschikbaar, we adviseren je om zelf te zorgen voor een karretje.


Deelnemersingang

De deelnemersingang voor exposanten van MineralXpo is te vinden aan de linkerzijde van het gebouw, zie de kaart bovenaan deze pagina. Meld je eerst bij de deelnemersingang zodra je arriveert.  Daar zal de beursorganisatie aanwezig zijn en ontvang je alle informatie over je stand, parkeren, de rolcontainers etc. De deelnemersingang is beide dagen geopend tot 10:00 uur. 


Deelnemerskaarten

Voor de door jou gereserveerde deelnemers krijg je polsbandjes. Dit polsbandje dien je het hele weekend zichtbaar te dragen. Alleen met dit polsbandje heb je entree tot de beurshal. Het is niet toegestaan het polsbandje los in een broekzak of telefoonhoesje bij je te hebben. Vind je het vervelend om het polsbandje om je pols te dragen, bevestig deze dan zichtbaar aan je kleding, bijvoorbeeld een riem lus. De polsbandjes ontvang je bij binnenkomst op vrijdag of op zaterdagochtend via de deelnemersingang. Polsbandjes zijn niet te krijgen via de hoofdingang.

Gezien wij de veiligheid van onze gasten en producten hoog in het vaandel hebben staan, willen wij controle hebben op wie er in- en uitlopen. Meld je dus bij binnenkomst bij de deelnemersingang en ontvang direct de gereserveerde polsbandjes. Er wordt streng gecontroleerd bij de ingang. Wij vragen je het polsbandje om te doen vóórdat je op zaterdag en/of zondag aan komt, niet pas in je stand.
Let op: iedereen wordt gecontroleerd. Of je een vaste standhouder bent, nieuw of beroemd:  wij zijn allemaal gelijk!


Stoeluitgifte en verhuur

Stoelen dienen vooraf gerereserveerd te worden. Het is niet mogelijk deze tijdens het weekend nog bij te reserveren. Gereserveerde stoelen worden op zaterdagochtend bij je stand geplaatst.


Extra materialen

Er zijn geen extra materialen zoals planken, haken en bovenbalken beschikbaar. Deze dien je zelf mee te brengen. Lage staanders voor extra ondersteuning van de stand dienen van tevoren gereserveerd te worden en zijn niet extra beschikbaar op locatie. Wij huren deze materialen in bij een verhuurbedrijf.


HORECA

Op vrijdag is er tijdens de opbouw gratis koffie en thee verkrijgbaar voor exposanten van MineralXpo. Op vrijdag zijn de horecapunten in de beurshal verder gesloten, we adviseren je om zelf lunch en/of avondeten mee te brengen. Op zaterdag en zondag zijn er diverse horecapunten geopend in de beurshal waarbij broodjes, snacks, zoetigheden en dranken gekocht en genuttigd kunnen worden. Er is een beperkt glutenvrij en vegan assortiment. (let op, deze worden bereid in een keuken waar ook andere producten verwerkt worden dus kunnen wel sporen van gluten etc bevatten) Verzorgen van eigen etenswaar is uiteraard ook toegestaan. 


WIFI

Bij Taets is er een openbaar open WIFI netwerk aanwezig. Wel zijn wij gewaarschuwd door Taets dat de dekking van dit netwerk niet altijd even stabiel is als er veel mensen tegelijk gebruik van maken. Daarom adviseren wij onze exposanten om gebruik te maken van een eigen hotspot.


Roken

Roken is NIET toegestaan in de hallen van Taets. Roken kan buiten bij de ingang van de beurshal.


WIEROOK EN KAARSEN​

Het is niet toegestaan om wierook of kaarsen te branden.


Contact

Is er iets dringends of wil je iets melden tijdens het beursweekend? Neem dan contact op met de organisatie via het mobiele beurstelefoonnummer. Dit nummer is alleen telefonisch bereikbaar tijdens het beursweekend zelf en wordt voorafgaand aan de beurs gecommuniceerd naar de exposanten via email. Sms-berichten en apps naar dit nummer worden niet gelezen. Vóór het beursweekend kan je contact opnemen met de beursorganisatie via info@mineralxpo.nl

Scroll naar boven